vende tilbage i hverdagen. Jeg starter fra fødderne og arbejder mig op til hovedet. Du kan vælge om det skal være en afslappende oliekropsmassage eller fodmassage. 10.00,.00,.30.30 lørdag. 8.00 -.00 på tlf. Massagen lindre ømhed og smerter i musklerne og giver en ægte wellness følelse i krop og sjæl og du finder os lige midt i centrum af Kolding. Tilbud gælder kun: fredag. Parkering: Der kan parkeres tæt ved klinikken. tilbud* 60 min massagebehandling for 325. Der må ikke spises eller drikkes under massagen.

Massage odder zoo kolding - Thai massage, kolding

Massage odder zoo kolding 562
Massage odder zoo kolding 137
Massage odder zoo kolding Nakke hovedbundmassage, wellnessmassage er til dig, der vil forkæle og gøre noget godt for dig selv. Kr 500. Bestil gavekort online massage odder zoo kolding *tilbud* 60 min massagebehandling for 325. Bodyscrub, 90 min. Velkommen til, siam Spa Massage, brug menuen foroven til at guide dig rundt på hjemmesiden, eller tryk på knappen herunder for at springe direkte til kontakt siden.
Cbb hemmeligt nummer sex i kbh 766

Massage odder zoo kolding - Thai, massage

1 time før, da du kan få ondt i maven under massage af ryggen. Massage wellness forkælelses for krop og sjæl i hjertet af kolding. Oliemassage er kropsmassage, hvor der hovedsageligt anvendes tryk, og olie påføres for at gøre det muligt at massere kroppens muskler i dybden. E- Mail  modtages ikke, adresse: Sawadee Thai Massage, låsbygade 20 6000 Kolding. 27/7 - man. Før du kommer : Du må ikke spise noget.

Thai Wellness, massage: Massage odder zoo kolding

I rabat for 40, 60 og 90 min dybdegående benmassage. Book online booking klik, hER, klik på den grønne knap for at tilmelde dig vores nyhedsbrev og få en e-mail når vi har spændende nyheder og god tilbud. Kontakt, velkommen til, siam Spa Massage, brug menuen foroven til at guide dig rundt på hjemmesiden, eller tryk på knappen herunder for at springe direkte til kontakt siden. Sawadee er thailandsk og betyder "Velkommen jeg tilbyder traditionel Thaimassage for kvinder og mænd. . Tilbud gælder kun ved onlinebooking og de nedestående dag og tider. Det er både en dybdegående og afslappende behandling, som er velegnet til at løse op i muskelspændinger. Thaimassage har en afspændende og stressreducerende effekt. Noget varmt at drikke er godt for kroppen efter massagen. Ved fodmassage bliver fødder og ben gjort rene, og der bliver brugt specielle olier til at massere med.

Massage odder zoo kolding - Thai- massage

Tidsbestilling: Nødvendig - ring mellem. Fortæl hvis du har en sygdom eller andre problemer der kan skades under massagen. Tag et pusterum book en forkælelses miniferie hos Lotusblad. Jeg tager ikke dankort. Priser: Oliekropsmassage 60 min. Søndag efter aftale kl. En oliekropsmassage får en til at føle sig frisk, rørig og fyldt af energi og er samtidig med massage odder zoo kolding til at vedligeholde kroppens sundhed og muskulatur. Du kan vælge om det skal være en afslappende, oliekropsmassage eller fodmassage. Ferielukning 2017, uge Tor. Jeg kombinerer oliemassage med fod-og let thai massage, og du får en afslappende og beroligende behandling. massage odder zoo kolding