tantra hamburg condomeriet københavn

vi kan bidrage til inspiration, ny viden og en oplevelse som I kan bruge i jeres egen hverdag som par. Der vil være tid til en ordentlig samtale om hvad du har på hjerte. Lydia speaks English and German, amano Orga, Website, speaks English and German. Primarily we give high quality holistic massages and we all massage with passion. . Vores Meditation-Add-Ons giver mulighed for en meditation hvor du kan bruge energien fra massagen under vejledning fra din massør, der har lang erfaring med og forståelse af denne slags meditation, og som derfor kan svare på dine spørgsmål og vejlede dig i denne praksis. .

Tantra hamburg condomeriet københavn - Tantra

We also need the cell phone number to reach you in the case of unforseen things. Britta speaks English, Spanish, Portuguese and German. Yoga Nidra giver en dybt afspændt tilstand, og regeneration både fysisk, psykisk og mentalt, der igen giver en tilstand af fredfyldthed og glæde. Pakke 3, denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 3 timer. Appointments must be arranged by online-booking, phone or mail in advance. Vi gør opmærksom på at tiden flyver afsted under en tantramassage og at det ofte ikke vil være muligt at forlænge massagen på stedet. Vi anbefaler denne pakke til dem som ønsker at komme dybere ind i oplevelsen, hvor du har tid til at slappe af, åbne op, vække sanseligheden i kroppen, bevidstgøre den erotiske energi og mærke dig selv og dit hjerte. Ønsker du en længere massage end nævnt her er du velkommen til at kontakte. Spirituel Vækkelse - hvor du bruger energien fra massagen til at udvide din bevidsthed så du bliver eet med den universelle bevidsthed, med sigte på at blive et med den universelle bevidsthed, så du kan slippe alle dagligdagens bekymringer og træde ind i en tilstand. We would like to be judged by the quality of our massages, not merely by physical appearance. Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der lærer dig om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden af afspænding og hvordan du kan. Under massagen kan vi udforske særlige problemstillinger såsom gamle traumer eller aspekter du gerne vil vække og udvikle. Først tager vi en indledende snak over en kop te i en varm atmosfære hvor vi spørger ind til hvad det er I føler I har brug for i jeres parforhold lige nu, og hvor I har mulighed for at høre lidt om tantra. Time for massages starts at 10 am each day, the last one about 9:30. Anya speaks English, German, Portuguese, jenny speaks English and German, janna speaks English and German. Meditation, tantra viser os at det er muligt at bruge den erotiske energi til at skabe selvudvikling og vækst.

Spiritual: Tantra hamburg condomeriet københavn

Tantra hamburg condomeriet københavn Paula speaks English, Portuguese and German. Denne pakke giver dig også mulighed for en mere tidløs udforskning af sublim sanselig nydelse, vækkelse af livskraften i hele kroppen og ekstatisk indre glæde der kommer ved at være i kontakt med din indre kilde til kærlighed.
tantra hamburg condomeriet københavn 852
Kvindelig bodybuilder sex mlf 170
Thai massage vordingborg intim massage til mænd 873
tantra hamburg condomeriet københavn Vi ved af erfaring at nogle kan være nervøse for om de kommer til at ligge og tænke på hvad der mon foregår i det andet rum, men du vil opleve at I begge får en bedre oplevelse på denne måde, og at vores massører. Mental Klarhed - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din bevidstgørelse og til at blive bedre til at beherske sindet, så du selv vælger hvad du tænker.

Videos

Tantric Lingam Dance Flexing Male Kegels Making My Lingam Throb and Pulse. Based on many bad experiences in the past, we only accept bookings when we receive something personal from you to be sure that its not a fake booking and you are serious. Constanze speaks English and German, ines speaks English and German, lilly speaks English and German. Mange mennesker er trykket af vores tids stressede livsstil, og de fleste har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til en tilstand af afspænding og til at finde glæden indeni igen. Afspænding, den tantriske videnskab lærer os at man kun kan opleve glæde når man er afspændt. Spontaneous appointments for the same day are possible, but it is preferable to book in advance. Shanti speaks English and German, tobias speaks English and German, dajana speaks English and German. Pakke 2, denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 2,5 timer. Dette betyder at vores Meditation-Add-Ons er en enestående mulighed for en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. I får også mulighed for at dele jeres oplevelser med hinanden alene. Vores add-ons hjælper dig til at guide alle de vækkede energier opad og blive mere bevidst om din indre tilstand. Tantramassage-pakker, vi har tre forskellige pakker, du kan vælge mellem og du kan også vælge om du ønsker at modtage tantramassage af en eller to massører samtidigt (4-håndsmassage).